Kezdőlap


csendora

2011. július 25., hétfő

Contemporary vagy kortárs?

A bonyolult részletek nélküli tiszta vonalak és síma felületek jellemzik ezt a sílust.Persze ettől még  nem hideg és steril egy ilyen otthon, modern,de nem minimalista . A szögletes bútoroknak és a különc díszítéseknek leáldozott.
A jelenlegi  kortárs nézet a kényelmes,élhető elemeknek a keveréke, ami kifinomult, világos tereket és friss érzetet kelt.
A contemporary (kortárs) tervezés merész párosítása a semleges színek, a fekete-fehér visszafogott,művészi használata az élénkebb színekkel. A tompaháttérben a bútorok, a drapériák és falak , gondosan kiválasztott színben jelennek meg.
 Contemporary design derives much of its boldness from pairing neutral colors, black and white with a restrained, artistic use of brighter color

Photo

main exterior house apartment beach side
Parti appartmanház Californiában
lavish california contemporary home design exterior
Luxus villa Californiában

A szabadban töltjük a nyarat? Patricia Urquiola tervező a hagyományos szövést alkalmazta külső bútornak és mutatta be egy kortárs stílusban.



Renovated Road House with Contemporary Style - Interior
Csak a mennyezeti bevilágítók vonják magukra a tekintetet a teljesen homogén környezetben.


Café-House, Contemporary Home Design from Makoto Yamaguchi
Egy fiatal japán építész, Makoto Yamaguchi, tervezte ezt a különleges épületet Tokióban ,amely fogalom,mint kávézó és lakóház a  kortárs stílustervezésben. A kávéház az alagsorban helyezkedik el és a ház többi része eszményi lakótér.

Café-House, Contemporary Home Design from Makoto Yamaguchi - Garden

Café-House, Contemporary Home Design from Makoto Yamaguchi - Table

Café-House, Contemporary Home Design from Makoto Yamaguchi - Bedroom
Ugyan kissé puritán és egyszerű, de mégis nyugalmat áraszt. Nem vonja el semmi hivalkodó részlet a figyelmet a pihenésről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...